Locatie vinden

Vind een bedrijfspand of kavel in de Hoeksche Waard. Hier vind je handige links naar het actuele zakelijke huisvestingsaanbod, uitgeefbare kavels en ontwikkellocaties.

Op zoek naar een bestaand kantoor-, bedrijfspand, winkelruimte of werkplek in de Hoeksche Waard? Hier vind je een aantal handige links met het actuele verkoopaanbod zakelijk vastgoed.

Actueel aanbod bestaand zakelijk vastgoed

In de Hoeksche Waard zijn verschillende bestaande en nieuwe bedrijventerrein in ontwikkeling:

Bedrijvenpark Hoeksche Waard (Heinenoord)

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is centraal gelegen in de driehoek Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein is met name bedoeld voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben, zoals logistieke bedrijven, productiebedrijven en groothandels (max. milieucategorie 3.2). Er zijn nog verschillende kavels vrij. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op de website van Bedrijvenpark Hoeksche Waard.

Herontwikkeling en uitbreiding bedrijventerrein Reedijk (Heinenoord)

Bedrijventerrein Reedijk grenst aan Bedrijvenpark HW. Hier vind je verschillende kantoorpanden, bedrijfspanden en hub-locaties (max. milieucategorie 3.2). Er zijn verschillende kavels te koop. Bekijk het actuele aanbod de website van Ooms makelaars.

In ontwikkeling: SHIPP 21 (Puttershoek)

Gelegen aan de Oude Maas, tussen de havens van Moerdijk en Rotterdam, rijst een nieuwe logistieke hotspot en bedrijvencampus: SHIPP 21. Deze locatie is met name bedoeld voor watergebonden bedrijfsactiviteiten . Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op de website van Shipp21.

Je kunt in de Hoeksche Waard ook een bedrijfsruimte huren. Variërend van een studio tot een bedrijfshal of winkelpand. Hieronder vind je handige links van aanbieders.

In de Hoeksche Waard vind je verschillende inspirerende flexwerklocaties, deze locaties vind je op de website van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard. Ideaal als je een flexibele werkplek zoekt of bijvoorbeeld een vergaderruimte.

De Hoeksche Waard telt in totaal 26 bedrijventerreinen, verspreid over het eiland. Een overzicht van de bestaande bedrijventerreinen en ontwikkellocaties vind je op de website van gemeente Hoeksche Waard. Hier staat ook meer informatie over het type terrein, doelgroepen, omvang en de maximale milieucategorie.