Gemeente Hoeksche Waard werkt met verschillende teams continu aan onze woon-, werk- en leefomgeving. Dat doen we niet alleen, maar ook samen met leveranciers. Naast een goede kwaliteit en een concurrerende prijs, vinden we het ook prettig dat lokale ondernemers de kans krijgen om voor de gemeente te werken.

Inkoop is één van de instrumenten waarmee bijgedragen wordt aan het behalen van de (maatschappelijke) opgaven. Op deze pagina leest u alles over het inkoopbeleid.

Ieder kwartaal wordt het overzicht met geplande aanbestedingen op deze pagina ververst. Bekijk hier het actuele overzicht aanbestedingen.

Vanaf 1 oktober 2023 werkt gemeente Hoeksche Waard met groslijsten voor de inkoop van civiel technische opdrachten. Op deze pagina leest u wat dit inhoud en hoe het werkt.

Heeft u een opdracht gegund gekregen van de gemeente? Dan vraagt de gemeente u om u in te zetten voor kwetsbare groepen in de Hoeksche Waard of de arbeidsmarktregio. Lees hier alles over de meerwaarde van Social Return.

Gemeente Hoeksche Waard streeft naar een sterke lokale economie. “Als het lokaal kan, doen we het lokaal,” luidt de ambitie. Lees hier meer over het ambitiestatement lokaal inkopen.