Terug naar het overzicht

Genomineerden voor Ondernemersgala Hoeksche Waard 2024 zijn bekend: stem op jouw favoriet!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De nominaties voor de Ondernemersprijs en de Startersprijs voor het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2024 zijn bekend en nu is het aan het publiek om de eerste selectie te maken! Voor beide prijzen is een mooie diversiteit aan ondernemers aangemeld.

Op de website van Ondernemersgala Hoeksche Waard staan alle genomineerde ondernemers en kan je stemmen op jouw favoriet. Stemmen kan van zaterdag 16 maart tot en met maandag 8 april. De genomineerden die de meeste stemmen weten binnen te halen, stromen door naar de volgende ronde: de presentatie aan een vakkundige jury. Het stemmen staat voor iedereen open en de verwachting is dat opnieuw duizenden mensen hun stem gaan uitbrengen. Een duidelijk bewijs dat het publiek met de awards meeleeft!

Deze editie van het Ondernemersgala Hoeksche Waard staat het thema ‘Verhalen die je raken’ centraal. Op donderdag 16 mei worden de winnaars tijdens een feestelijke en spannende avond beloond met hun welverdiende awards. Wil je hierbij zijn? Koop dan nu een ticket via de website van Ondernemersgala Hoeksche Waard.

Organisatievoorzitter Pim Verhage legt met dit evenement graag de nadruk op positiviteit en de passie van de genomineerden: “Het is een unieke mogelijkheid voor ondernemers om zich te presenteren. Hoe je het ook wendt of keert, elke ondernemer in de Hoeksche Waard verdient wat ons betreft een dikke pluim.”